Tuotteet‪» Ompelukaavat‪»

Lasten ompelukaavat - ladattavat

LADATTAVA PDF -OMPELUKAAVA

Ladattavat ompelukaavat toimitetaan vain sähköisessä muodossa antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten pääset ompelemaan heti kun saat inspiraation tai ompeluaikaa ilmaantuu yllättäen. Toimitettava aineisto sisältää ompelukaavat A4 kokoisina itse tulostettavina arkkeina, jotka teipataan yhteen sekä ompeluohjeet. Saat tiedostona myös ompelukaavan isolla A0 -arkilla, jonka voit tulostaa esimerkiksi paikallisessa printtaamossa.

Ladattava PDF -kaava toimii näin:
- Tilaa haluamasi kaava.
- Tulosta sähköpostiisi saapunut tiedosto A4 -kokoisina arkkeina kotitulostimella (muista tulostaa yksipuoleisena.)
- Tarkista, että tulostimen asetuksissa on tulosteen koko 100%.
- Tulosta ensin sivu, jossa on neliön mallinen tarkistusruutu ja tarkista, että ruutu on millilleen oikean kokoinen. Tarvittaessa säädä tulosteen kokoa (%).
- Teippaa tulostetut arkit toisiinsa: Aloita ylimmästä rivistä ja etene rivi kerrallaan. Lopuksi yhdistä täydet rivit alekkain toisiinsa.
- Nyt kaava-arkki on valmis jäljennettäväksi.
-Mukana myös selkeät sanalliset ohjeet. Näitä ohjeita ei tarvitse tulostaa, voit seurata ohjeita puhelimella/tablella/koneella.

LASTENVAATTEIDEN OMPELUKAAVAT

Haluaisitko ommella lasten paidan ja frillamekon tai tunikan? Entäpä ribbirtrikoosta tehdyn paidan tai legginsit? Nyt olet tullut oikeaan paikkaan! Ompelukaavoista löydät myös helpon collegepaidan ompelukaavan sekä housut vauvalle. Väljästi kaava-arkille sijoitetut kaavan osat ja selkeät ompeluohjeet opastavat sinut vaihe vaiheelta onnistumaan.