Artikel‪» Fabrics‪» Trikoo‪» One-colored‪»

Raidallinen: Harmaa sammal-valkoinen -trikoo 80cm PALA

Raidallinen: Harmaa sammal-valkoinen -trikoo 80cm PALA


Preis
12,72 + versand- und Zahlungskosten
MwSt. im Preis enthalten 25.5 %


Anzahl
stck





Sie können nur so viele Produkte bestellen, die wir auf Lager oder auf dem Weg zu uns haben.
Verfügbarkeit
Ungefähr 1 - 15 tag(e) seit der Bestellung. Die Zuverlässigkeit der Schätzung ist gut.

Verfügbarkeit auf Lager
Ich möchte benachrichtigt werden, wenn dieser Artikel auf Lager ist


Artikelbeschreibung

Extraleveä trikoo vaateompeluun. Trikoo sopii erityisen hyvin mekkoihin, paitoihin, legginseihin sekä tunikoihin. Materiaalina trikoo on laskeutuva, mutta sopivasti ryhtinsä pitävä. Sileä pinta oikealla sekä nurjalla puolella. Jos siis haluat kevyen ja hengittävä materiaalin, niin valitse silloin tämä!

Voit huolitella paidan kauluksen tällä samalla trikoolla, käytä kerrointa 0,75, jolloin pääntielle tuleva kaitale on 75% pääntienympäryksestä.


Neulasuositus: Schmetz, jersey 80.

  • 92% puuvilla , 8% elastaani.
  • Raitojen leveys 1cm.
  • Neliöpaino 190-200g.
  • Käyttöleveys ~180cm.
  • Öko-Tex standardi.
  • GOTS-sertifikaatti.
  • Valmistettu Euroopassa

Yksivärinen trikoo on ns. läpivärjätty, eli se päästää pesussa jonkin verran väriä. Tämä on hyvä huomioida kangasta ja valmista vaatetta pestessä.

Pesu 40 astetta.
Ei rumpukuivausta.
Ensimmäinen pesu erillään.
Vaatteena pesu nurinpäin samanväristen kanssa.
Kutistuvuus 5%.
Silitys kahdella pisteellä.

Trikoo kannattaa aina esipestä ennen ompelua. Jos aiot laittaa valmiin vaatteen myös kuivausrumpuun, vaikka sitä ei suositella, niin laita myös kuivausrumpuun ennen ompelua. Näin saat kankaan kutistettua juuri niin paljon, kuin se kutistuu valmiina vaatteena.

Tilausyksikkö 1kpl = palan koko.

Näytöllä toistuvat värit kuvissa ovat ohjeellisia.


Die geschätzte Größe des verpackten Artikels oder die Größe der Verpackung 340 x 240 x 50 mm.


Gewicht
0,5 kg(Beinhaltet das Gewicht die mögliche Verkaufsverpackung)


Kommentare
Hinterlassen Sie einen Kommentar