Artikel‪» Fabrics‪» Ribbiresori‪»

Mauve -ribbiresori 45cm PALA

Mauve -ribbiresori 45cm PALA


Preis
7,15 + versand- und Zahlungskosten
MwSt. im Preis enthalten 25.5 %


Anzahl
stck



Auf Lager
Verfügbarkeit
Sofort

Verfügbarkeit auf Lager

Der Standort Geschäft: a-000-0000-a-000


Artikelbeschreibung

Napakka resori huolitteluun ja asusteisiin. Ribbiresori sopii erityisen hyvin collegevaatteiden huolitteluun sekä pipojen ompeluun. Materiaalina joustocollege on ryhdikäs ja joustava.  Ribille ominainen pinta tuo kankaaseen tekstuuria ja ilmettä. Ribbiresorille on olemassa myös omia ompelukaavoja, myös meidän valikoimista löydät pipoo sopivan ompeluohjeen: Raksu. Kaavan muotoilussa ja mitoituksessa on huomioitu ribin joustavuus sekä ryhdikkyys. 

Joustocollegen huolitteluun suosittelemme ribbiresoria pääntielle, helmaan ja hihansuihin.
Saman värisen joustocollegen löydät pituuden valinnan alapuolelta, mikäli meillä on juuri nyt sellainen valikoimissa.

Neulasuositus Schmetz jersey 80.

  • 92% puuvilla , 8% elastaani.
  • Neliöpaino 280-320g.
  • Käyttöleveys ~100-110cm.
  • Tuubilla.
  • Öko-Tex standardi.
  • Valmistettu Euroopassa.


Ribbiresori on ns. läpivärjätty, eli se päästää pesussa jonkin verran väriä. Tämä on hyvä huomioida kangasta ja valmista vaatetta pestessä.

Pesu 40 astetta.
Ei rumpukuivausta.
Vaatteena pesu nurinpäin samanväristen kanssa.
Kutistuvuus 5-10%.
Silitys kahdella pisteellä.

Ribbiresori kannattaa aina esipestä ennen ompelua, jos teet siitä valmiin vaatteen kuten pipon. Huolitteluja varten resoria ei välttämättä tarvitse pestä. Jos aiot laittaa valmiin vaatteen myös kuivausrumpuun, vaikka sitä ei suositella, niin laita myös kuivausrumpuun ennen ompelua. Näin saat kankaan kutistettua juuri niin paljon, kuin se kutistuu valmiina vaatteena.


Tilausyksikkö 1kpl = palan koko.
Näytöllä toistuvat värit kuvissa ovat ohjeellisia.


Die geschätzte Größe des verpackten Artikels oder die Größe der Verpackung 340 x 240 x 50 mm.


Gewicht
0,5 kg(Beinhaltet das Gewicht die mögliche Verkaufsverpackung)


Kommentare
Hinterlassen Sie einen Kommentar