Produits‪» Fabrics‪» Ribbiresori‪»

Vanha vihreä -ribbiresori 20cm PALA

Vanha vihreä -ribbiresori 20cm PALA


Prix
3,18 + frais de livraison
TVA comprise 25.5 %


Quantité
unité



Disponible en stock
Disponibilité
Immédiatement

Disponibilité

Emplacement Magasin: a-000-0000-a-000


Description du produit

Napakka resori huolitteluun ja asusteisiin. Ribbiresori sopii erityisen hyvin collegevaatteiden huolitteluun sekä pipojen ompeluun. Materiaalina joustocollege on ryhdikäs ja joustava.  Ribille ominainen pinta tuo kankaaseen tekstuuria ja ilmettä. Ribbiresorille on olemassa myös omia ompelukaavoja, myös meidän valikoimista löydät pipoo sopivan ompeluohjeen: Raksu. Kaavan muotoilussa ja mitoituksessa on huomioitu ribin joustavuus sekä ryhdikkyys. 

Joustocollegen huolitteluun suosittelemme ribbiresoria pääntielle, helmaan ja hihansuihin.
Saman värisen joustocollegen löydät pituuden valinnan alapuolelta, mikäli meillä on juuri nyt sellainen valikoimissa.

Neulasuositus Schmetz jersey 80.

  • 92% puuvilla , 8% elastaani.
  • Neliöpaino 280-320g.
  • Käyttöleveys ~100-110cm.
  • Tuubilla.
  • Öko-Tex standardi.
  • Valmistettu Euroopassa.


Ribbiresori on ns. läpivärjätty, eli se päästää pesussa jonkin verran väriä. Tämä on hyvä huomioida kangasta ja valmista vaatetta pestessä.

Pesu 40 astetta.
Ei rumpukuivausta.
Vaatteena pesu nurinpäin samanväristen kanssa.
Kutistuvuus 5-10%.
Silitys kahdella pisteellä.

Ribbiresori kannattaa aina esipestä ennen ompelua, jos teet siitä valmiin vaatteen kuten pipon. Huolitteluja varten resoria ei välttämättä tarvitse pestä. Jos aiot laittaa valmiin vaatteen myös kuivausrumpuun, vaikka sitä ei suositella, niin laita myös kuivausrumpuun ennen ompelua. Näin saat kankaan kutistettua juuri niin paljon, kuin se kutistuu valmiina vaatteena.


Tilausyksikkö 1kpl = palan koko.

Näytöllä toistuvat värit kuvissa ovat ohjeellisia.


Les dimensions du produit emballé ou de l'emballage de vente sont environ : 340 x 240 x 50 mm.


Poids
0,5 kg(Comprend le poids de l'emballage de vente éventuel)


Commentaires
Commenter