Yritysesittely

Ommelkupla

Ompelu on ihanaa! On ihana käyttää värejä, löytää uusia kuoseja, sukeltaa omaan pikkuruiseen ommelkuplaan ja unohtaa ympärillä oleva maailma.  Antaa koneiden hurista, saksien leikata ja mielikuvituksen viedä. Kaunis tuotos valmistuu ja sen saa huolellisesti viimeistellä viimeistäkin langan pätkää myöten valmiiksi.

Ommelkupla haluaa, että sinäkin pääset tähän pikkuruiseen kuplaan.

Ommelkuplan verkkokauppa tiiviisti yhdessä myymälän ja sosiaalisen median kanssa, auttaa valitsemaan sekä myös näkemään tuotteet erilaisina yhdistelminä ja mahdollisuuksina.

Myymälä Tampereella ja erilaiset myyntitapahtumat mahdollistavat tuotteiden lähemmän tutkiskelun ja hypistelyn.

Ommelkupla tarjoaa omintakeisia, iloa tuottavia kuoseja, jotka on suunniteltu Suomessa.
Kankaiksi on valittu laadukkaat ja turvallisiksi standardoidut vaatetuskankaat Euroopasta.
Ommelkuplan kaavat  suunnitellaan kuoseihin sopiviksi ja ne kaavoitetaan ja sarjotaan Suomessa parhaiden ammattilaisten avulla.
Ompeluharrastaja pystyy viimeistelemään ompelukset  kauniiksi ja ainutlaatuisiksi Ommelkuplan oman tuotannon ompelumerkeillä sekä ompelutarvikkeilla.

Yritys

Ommelkuplan puhallus alkoi perheenäidin ompeluharrastuksesta ja halusta toteuttaa unelmiaan yrittäjänä.
Kun syksyllä 2017 pienelle tilauksesta ompelevalle käsityöyritykselle suunniteltiin logoa yhdessä taiteilijasisaren kanssa, paisui ajatus yrityksestä kuin saippuakupla.
Yhtiökumppaniksi ryhtyi avopuoliso ja pienistä sisaren logoista syntyikin suuria kuoseja ja niin olikin käsityöyrittäjänalku vaihtunut kangaskauppiattareksi ja kangaskauppiaaksi.

Vuonna 2017 Ommelkupla perustettiin virallisesti ja ensimmäiset vuodet yritys toimi pääsääntöisesti verkkokauppana käyden muutamilla messuilla ja tapahtumisssa.

Ensimmäinen oma myymälä avattiin 2020 Pirkkalan kauppakeskus Veskaan ja Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Vuoden 2020 lopulla tehtiin iso päätös hankkia oma tila Tampereelta sekä samalla lakkauttaa Seinäjoen myymälä. Uusiin tiloihin siirtyminen 2021 mahdollisti yrityksen kasvun sekä verkkokaupan varaston siirtämisen saman katon alle myymälän kanssa. Uusi myymälä sijaitsee tällä hetkellä Tampereella Toivionkadulla.

Ommelkupla työllistää yrittäjäperheen täysipäiväisesti. Yhtiömies Henrin tehtävänä on pitää yrityksen jalat maassa ja yhtiömies Eveliina varmistaa, että yrityksen pää käy välillä pilvissä. 

Ommelkupla jatkaa kasvua myös Facebookissa ja Instagramissa @ommelkupla.

Henkilökunta